Antena 3 CNN Actualitate Media Un prezentator de televiziune din Franţa, arestat la New York pentru violarea unei femei

Un prezentator de televiziune din Franţa, arestat la New York pentru violarea unei femei

Un prezentator de televiziune din Franţa, arestat la New York pentru violarea unei femei
Sursa foto: Foto: www.orbitetv.org
01 Aug 2010   •   18:03

Un jurnalist francez a fost arestat la New York pentru violarea unei turiste, dar şi pentru hărţuirea sexuală a mai multor femei. Hugues-Denver Akassy, director editorial şi prezentator de televiziune al unui program transmis de televiziunea franceză Orbite TV, ar fi violat o turistă din Rusia după ce a invitat-o la un picnic în parc, inforemază Sky News.

Potrivit avocatului lui Akassy, prezentatorul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu turista de origine rusă, însă susţine că actul a fost consensual. Femeia în vârstă de 43 de ani a declarat, însă, că a fost violată. Prezentatorul francez a fost arestat, autorităţile stabilind o cauţiune de 100.000 de dolari.

Aceasta nu este prima oară când jurnalistul a fost acuzat de hărtuire sexuală. În urmă cu un an, Akassy a fost acuzat pentru prima dată de hărţuire, după ce urmărit o femeie de 33 de ani, pe o strada din New York şi a ţipat la ea, după ce aceasta i-a ignorat avansurile.

De asemena, bărbatul de 42 de ani este acuzat şi că i-ar fi trimis un e-mail jignitor unei alte femei în care a scris: "Eşti o fată patetică şi retardată. Ţi-ai câştigat reputaţia de a fi respingatoare şi dezgustătoare. Nu meriţi atenţia mea".

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close