Un prezentator de televiziune din Franţa, arestat la New York pentru violarea unei femei

01 Aug 2010   •   18:03
Un prezentator de televiziune din Franţa, arestat la New York pentru violarea unei femei Foto: www.orbitetv.org

Un jurnalist francez a fost arestat la New York pentru violarea unei turiste, dar şi pentru hărţuirea sexuală a mai multor femei. Hugues-Denver Akassy, director editorial şi prezentator de televiziune al unui program transmis de televiziunea franceză Orbite TV, ar fi violat o turistă din Rusia după ce a invitat-o la un picnic în parc, inforemază Sky News.

Potrivit avocatului lui Akassy, prezentatorul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu turista de origine rusă, însă susţine că actul a fost consensual. Femeia în vârstă de 43 de ani a declarat, însă, că a fost violată. Prezentatorul francez a fost arestat, autorităţile stabilind o cauţiune de 100.000 de dolari.

Aceasta nu este prima oară când jurnalistul a fost acuzat de hărtuire sexuală. În urmă cu un an, Akassy a fost acuzat pentru prima dată de hărţuire, după ce urmărit o femeie de 33 de ani, pe o strada din New York şi a ţipat la ea, după ce aceasta i-a ignorat avansurile.

De asemena, bărbatul de 42 de ani este acuzat şi că i-ar fi trimis un e-mail jignitor unei alte femei în care a scris: "Eşti o fată patetică şi retardată. Ţi-ai câştigat reputaţia de a fi respingatoare şi dezgustătoare. Nu meriţi atenţia mea".

Antena3.ro

 

x close