Antena 3 CNN Actualitate Media Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU

Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU

Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU
21 Dec 2011   •   14:09

Bucuresteanul Ionut Prodan este unul dintre cei mai fericiti ascultatori Radio ZU. Are 31 de ani, este sofer RATB pe linia 143 si la inceput de saptamana a castigat marele premiu pus la bataie de Buzdugan şi Morar in cel mai tare sezon din istoria radioului. Megaapartamentul ZU este al lui.


 


 
Incepand din septembrie, fiecare premiu castigat la Radio ZU le aducea ascultatorilor norocosi cate o cheie. Una dintre ele era cea care deschide usa Megaapartamentului ZU. Pe 19 decembrie, la marea finala s-au prezentat 586 de castigatori de chei veniti din toata tara. Lui Ionuţ Prodan i-a revenit bonul de ordine cu numărul 435. A urcat la usa apartamentului din Confort City, si-a ales o cheie din bol, a incercat-o timid si... surpriza! A mers. Usa s-a deschis, iar Buzdugan si Morar care isi faceau emisiunea matinala inchisi in apartament l-au coplesit cu felicitari.

Apartamentul ZU are tot ce si-ar putea dori Ionut. Este mobilat, decorat in stil ZU si dotat cu doua plasme, laptop, 3 console de jocuri, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, fridider, cuptor, sistem audio home cinema si multe altele. Toate acestea sunt acum ale lui Ionut Prodan, marele castigator în cel mai tare sezon din istoria radioului. Forza ZU fie cu el!

×
Subiecte în articol: Radio ZU autobuz
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close