Antena 3 CNN Actualitate Media Unde merg corupții după ce ies din arest. Imagini fabuloase la Sinteza zilei

Unde merg corupții după ce ies din arest. Imagini fabuloase la Sinteza zilei

Unde merg corupții după ce ies din arest. Imagini fabuloase la Sinteza zilei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
16 Mai 2016   •   22:15

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de luni seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, câteva dintre reacțiile ”maharilor României” când își dau seama că au fost prinși sau turnați la autorități, precum și primele lucruri pe care le fac atunci când sunt puși în libertate.

Seria începe cu Cristian Burci, patronul ”Adevărul”, plasat sub control judiciar în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal.

Cristian Burci și alți patru inculpați sunt acuzați că au constituit un grup infracțional organizat și începând din 2006, prin delapidare și abuz în serviciu au creat un prejudiciu de pe șapte milioane euro și 3,8 milioane lei societății Romvag Caracal, iar prin ascunderea sursei impozabile și evidențierea în documente contabile a unor cheltuieli care au avut la bază operațiuni fictive ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 25,6 milioane lei.

Un alt personaj este omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, care după ce a fost eliberat din arest, a devenit denunțător în dosarul lui Ludovic Orban, în care acesta a înregstrat discuţia în care liberalul îi cerea bani ca să îşi plătească apariţiile televizate.

Dorin Cocoș s-a făcut remarcat în presă pentru faptul că a preferat să dea o raită prin magazine, singur, după ieșirea din arest. În parcarea mall-ului, el a stat preț de câteva minute cu privirea fixată pe un panou publicitar.

”De unii dintre ei nu are cum să ți să facă milă. Când furi atât de mult trebuie să te gândești că o vei și păți. Dar aproape că am avut, pentru singura dată, pentru câteva secunde, așa...o părere de rău pentru cum a ajuns Cocoș”, a spus Mihai Gâdea, care a precizat că după șase luni de stat după gratii, răspunsul la întrebarea ”Unde a mers Cocoș când a ieșit din arest” este ”atât de trist” încât nu poți să nu te întrebi dacă a meritat.

Remus Truică, Remus Pricop și Elena Udrea au ales să meargă la Biserică, după ce au aflat că fac subiectul mai multor cercetări penale care i-ar putea arunca după gratii pentru ani buni.

Demnă de notat în această serie este reacția lui Paul Lambrino când a aflat că va fi arestat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Acestuia i s-a făcut rău și a fost internat la secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Cristian Burci
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close