x close

Update. Preşedintele CNA se încurcă în explicaţii. Cum justifică Laura Georgescu afirmaţia "Antena 3 spală creiere". Se cere DEMISIA şefei CNA

de M.Z.    |    13 Dec 2013   •   18:08
Update. Preşedintele CNA se încurcă în explicaţii. Cum justifică Laura Georgescu afirmaţia "Antena 3 spală creiere". Se cere DEMISIA şefei CNA Foto: captura Antena 3
Update 20.23 - Antena Group o reclamă pe şefa CNA

Update 18.08 - Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut demisia preşedintelui instituţiei pe care o reprezintă, Laura Georgescu. Anunţul a fost făcut vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
"Întrucât în cadrul emisiunii , în jurul orei 16.15, doi realizatori Antena 3, dl. Radu Tudor şi dl. Adrian Ursu, au făcut aprecieri la adresa mea, vă rog să faceţi următoarele precizări: Nu fac niciun fel de jocuri împreună cu doamna Laura Georgescu, aşa cum a afirmat dl. Radu Tudor. 
 
Dimpotrivă: ca urmare a conferinţei de presă pe care a susţinut-o astăzi, îi cer demisia până luni, când a convocat în regim de urgenţă o şedinţă a CNA", se arată într-un comunicat remis presei.

___________________________________________

Ştirea iniţială 16.29

Preşedintele CNA nu repectă legea, ci dorinţele telespectatorilor care îi scriu. Laura Georgescu a încercat să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA

Şeful Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a încercat să se disculpe, spunând că a dat citire unui mesaj prezent într-o petiţie de la un telespectator. 
 
După ce CNA a refuzat să accepte schimarea numelui Antenei 2 în Antena Stars, Laura Georgescu a dat citire unui mesaj în care se spunea că n-ar fi de dorit ca Antena 2 să înceapă să facă ceea ce face Antena 3, şi anume "spălare de creiere".
 
"Am fost somată să fac o rectificare. Declaraţia care se tot citează nu îmi aparţine, nu aparţine preşedintelui CNA. Vă reamintesc că marţi seara am dat citire unui mesaj trimis de o sesizare înregistrată oficial la CNA pe 8 decembrie. (...) Când vorbesc de un număr de sesizări aceste hârtii reprezintă oameni. În spate lor sunt fiinţe", a spus Laura Georgescu.


Şeful CNA făcea referire la următorul mesaj: "Acest mesaj este un avertisment pe care sper să îl transmiteţi postului Antena 2, pe care nu îl urmăresc decât în trecere, atunci când butonez telecomenda şi care am crezut că nu este ca postul Antena 3 spălător de creiere".

Iată mesajul şefului CNA:


Pe 10 decembrie, CNA a refuzat categoric transformarea Antena 2 în Antena Stars pe motiv că Bianca Drăguşanu va avea o emisiune în noua grilă.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, susţine că schimbarea de denumire de siglă s-a respins pentru că toată grila purta premisele unui program tabloid.
 
În timpul intervenţiei la Acces Direct preşedintele CNA şi-a motivat votul negativ dat pentru emisia Antena Stars făcând referire la faptul că Bianca Drăguşanu nu are studiile necesare pentru moderarea unei emisiuni TV.

Radu Tudor: E una din puţinele opţiuni profund greşite ale PSD.Nu este potrivită pentru această funcţie
 
Radu Tudor, realizator Antena 3, consideră că preşedintele CNA, Laura Georgescu, este una dintre opţiune profund greşite ale PSD pentru o funcţie publică şi susţine că nu este potrivită pentru locul pe care îl ocupă.

"Eu cred că Laura Georgescu este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD şi personal a premierului Victor Ponta pentru o funcţie publică. Cred că ea (Laura Georgescu - n.r.) nu a înţeles nici acum şi nu are pregătirea şi capacitatea necesară pentru ce trebuie să spună un şef de instituţie aflat într-o funcţie publică. Dacă tot ai avut norocul ăsta în viaţă să ajungi într-o funcţie aşa înaltă, e bine să te controlezi, să nu ai probleme de exprimare mai ales în privinţa unei televiziuni, mai ales când tu eşti şeful CNA", a spus Radu Tudor, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


Adrian Ursu: Eu nu înţeleg de ce mai este în funcţie doamna Laura Georgescu

Jurnalistul Antenei 3, Adrian Ursu, a spus că nu înţelege de ce Laura Georgescu mai este încă în funcţie.
 
"Eu nu înţeleg de ce mai este în funcţie doamna Laura Georgescu. (...) A devenit vocea mai nocivă din CNA decât celebra doamnă Narcisa Iorga. E o evoluţie pe care eu n-o înţeleg", a spus, vineri, Adrian Ursu, realizator Antena 3.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati