Antena 3 CNN Actualitate Media USL, asalt final înaintea alegerilor. Ponta, Antonescu, Constantin şi Oprescu la Sinteza Zilei

USL, asalt final înaintea alegerilor. Ponta, Antonescu, Constantin şi Oprescu la Sinteza Zilei

USL, asalt final înaintea alegerilor. Ponta, Antonescu, Constantin şi Oprescu la Sinteza Zilei
07 Iun 2012   •   22:08

În această seară, la Sinteza Zilei, Mihai Gâdea are ca invitaţi, pentru întâia dată împreună într-o emisiune de televiziune, patru oameni importanţi din lumea politică:  primul ministru Victor Ponta, preşedintele PNL Crin Antonescu, preşedintele PC Daniel Constantin şi primarul general Sorin Oprescu. 

Vă prezentăm cele mai importante declaraţii.

Victor Ponta:  Bucureştiul a ţinut steagul sus în ultimii 4 ani prin Sorin Oprescu. USL-ul a redat românilor speranţa că putem scăpa de PDL, speranţa că se poate guverna altfel, că se va face dreptate şi că legea îi va pedepsi pe cei care au greşit, acesta este motivul pentru care cred că românii vor ieşi duminică la vot.


Pe mine m-a durut miniciuna în această campanie. Asta este metodologia prin care au speriat şi au umilit acest popor. Dacă ei sunt îngeri, să se urce la cer şi să ne lase pe noi să trăim.

Eu cred că voi avea peste 60% din voturi.Noi suntem un neam care ne autoflagelăm, însă în ultimii patru ani nu am mai avut timp pentru că ne-au flagelat alţii.

Oamenii văd cine îi reprezintă, sunt absolut de acord că nimeni nu îi va mai pune îngenunchi vreodată. Ţinta mea este să îi fac pe bucureşteni să trăiască în oraşul ăsta în normalitate, din respect pentru încrederea pe care mi-au acordat-o.

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close