Antena 3 CNN Actualitate Media Vali Butnaru și Olivia Păunescu, de la pupitrul de știri, în bucătăria ”Chefi la cuțite”

Vali Butnaru și Olivia Păunescu, de la pupitrul de știri, în bucătăria ”Chefi la cuțite”

Vali Butnaru și Olivia Păunescu, de la pupitrul de știri, în bucătăria ”Chefi la cuțite”
05 Apr 2018   •   12:29

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu formează echipa de matinali a Observatorului, dar au acceptat provocarea de a fi coechipieri și la bancul de lucru, în cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”. Cei doi prezentatori au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului. Cu toate acestea, lipsa de experiență din bucătărie nu i-a oprit în a încerca să facă o figură bună în fața celor trei chefi. Cei doi au negociat îndelung alegerea rețetei, căci fiecare și-a dorit să pună pe banda misterelor un preparat care să îl reprezinte, iar lupta decisivă s-a dat între un desert al copilăriei și o delicatesă din bucătăria italiană.

,,Inițial mă gândeam să nu ne facem de râs cu preparatul pe care l-am ales...mai ales că nici eu și nici Vali nu gătim! Când am ajuns în platou am uitat tot: rețetă, ingredientele...și cred că cele mai mari bătăi de cap ne-a dat plating-ul! Dar nimic nu se compară cu emoțiile care m-au copleșit în momentul când așteptăm jurizarea! Când am ajuns în față celor trei chefi...n-am mai putut să scot un cuvânt!”, a declarat Olivia PăunescuNici pentru Vali Butnaru misiunea nu a fost mai ușoară. Deși obișnuit cu tensiunea resimțită pe platou la filmările unui show, gândul că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le vor evalua preparatul l-a copleșit. Mai mult, prezentatorul a făcut și o promisiune în exclusivitate: ,,Am venit în această competiție foarte degajat, gândindu-mă că pot improviza la bancul de lucru. Dar acum îmi dau seama prin ce emoții trec concurenții înainte să ajungă în fața chefilor.Este o onoare să fii aici, m-am bucurat să îi întâlnesc. Înainte de jurizare, am promis că voi urma un curs de gătit dacă obținem măcar un cuțit!”.

Cu ce preparat au decis cei doi să-i impresioneze pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dar și dacă verdictul trioului imbatabil îl va face pe Valentin Butnaru să urmeze cursurile unei școli de gătit, telespectatorii Antena 1 pot vedea în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la ora 20:00.

 

 

×
Subiecte în articol: Olivia Paunescu Chefi la cuțite live show
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close