Antena 3 CNN Actualitate Media Vanghelie: Noua Constituţie propusă de Băsescu duce la dictatură

Vanghelie: Noua Constituţie propusă de Băsescu duce la dictatură

Vanghelie: Noua Constituţie propusă de Băsescu duce la dictatură
Sursa foto: Foto: Videonews
03 Iun 2011   •   23:44

Noua Constituţie propusă de preşedintele Traian Băsescu duce România spre un stat poliţienesc, mergând chiar până la dictatură, a comentat Marian Vanghelie, vicepreşedinte PSD, invitat la Antena 3.

"Mă îngrijorează ceea ce vrea să facă preşedintele Traian Băsescu, în ceea ce priveşte schimbările Constituţiei. Din punctul meu de vedere, luat en-gross, te îngrijorează dacă citeşti tot, m-am uitat şi eu şi e evident că totul se duce spre un stat poliţienesc. În felul acesta, vom ajunge la o Constituţie cu tente foarte clare de dictatură", a declarat Marian Vanghelie, vicepreşedintele al PSD, vineri seara, la emisiunea "Vorbe grele", de la Antena 3.

Vanghelie spune că cel mai mult îl îngrijorează scăderea numărului de parlamentari, schimbarea Parlamentului bicameral cu unul unicameral şi faptul că puterea Parlamentului va ajunge pe mâinile Executivului.

 

În ceea ce priveşte numirea fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, la ministerul Muncii, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune că nominalizarea este specifică stilului practicat de Băsescu.

"A numit un om de-al dânsului, acesta este stilul pe care l-a practicat de când e preşedinte", a precizat Vanghelie, la emisiunea lui Ciutacu.

Victor Ciutacu a primit de la APTR premiul la categoria "Interviu”, pentru emisiunea "Vorbe Grele”.
 




×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close