Antena 3 CNN Actualitate Media Vedete celebre de la Hollywood care şi-au început cariera cu reclame. Vezi aici dovezile

Vedete celebre de la Hollywood care şi-au început cariera cu reclame. Vezi aici dovezile

Vedete celebre de la Hollywood care şi-au început cariera cu reclame. Vezi aici dovezile
Sursa foto: Foto: You Tube
16 Aug 2011   •   12:48

Înainte de a fi vedete mondiale, cu stele pe Walk of Fame şi milioane în cont, multe nume mari de la Hollywood şi-au exersat talentul cu roluri mai umile. Nu în filme, ci în reclame mai mult sau mai puţin reuşite. Admiratorii cei mai înfocaţi au recuperat aceste filmuleţe uitate şi le-au postat pe You Tube, ca o mărturie a tinereţii idolilor lor.

Astăzi, Brad Pitt este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai lumii. Un sex-simbol autentic, la care multe femei visează, în ciuda faptului că alături de el stă Angelina Jolie. Dar, cu mulţi ani în urmă, Pitt şi doi colegi de generaţie se arătau fermecaţi de câteva blonde frumoase, într-un spot pentru cartofi prăjiţi.

John Travolta
nu mai este demult doar un actor de filme muzicale. Vocea a fost cea care l-a adus în atenţia publicului, chiar înainte de marele succes cu Grease şi anume într-o reclamă la săpun.

Leonardo di Caprio apare, astăzi, doar în filme complexe, semnate de mari regizori. Totuşi, talentul său a ieşit în evidenţă de la o vârstă fragedă, când i-a cucerit pe telespectatori cu un clip pentru guma de mestecat.

Bruce Willis a apreciat întotdeauna băutura şi s-a considerat nu doar actor, ci şi cântăreţ. Aşa că n-a ezitat niciun moment când i s-a dat ocazia să cânte într-o reclamă la whiskey.

Mai sobră, fosta lui soţie, Demi Moore, a ales să promoveze o băutură nealcoolică şi, în plus, dietetică. Spotul a conţinut şi cascadorii demne de orice film de acţiune.

Tot din publicitate la mâncare a scos un ban, în anii `80, şi Keanu Reeves. Viitorul Matrix îşi demonstra talentul în chip de chelner, într-un spot pentru fulgii de cereale, micul dejun preferat al americanilor.

 



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close