Antena 3 CNN Actualitate Media Vezi aici povestea Steluţei Duţă, o mână de om cu forţa unui taur

Vezi aici povestea Steluţei Duţă, o mână de om cu forţa unui taur

Vezi aici povestea Steluţei Duţă, o mână de om cu forţa unui taur
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    16 Apr 2012   •   14:45

Emisiunea de reportaje "În premieră" a adus în faţa telespectatorilor povestea Steluţei Duţă, supranumită "Roboţelul de aur", de trei ori vicecampioană mondială la box.

Steluţa este o mână de om, cu un destin măreţ. Are înălţimea unui copil, dar forţa unui taur, este emotivă şi în acelaşi timp curajoasă. A  fost făcută să lupte, dar mai întâi a fost ea bătută de soartă. "Roboţelul de aur" a pornit dintr-un leagăn de copii în care fusese aruncată de părinţii prea sărmani şi prea reci, ca s-o poată creşte şi iubi.

Steluţa s-a zbătut să răzbească în viaţă, a fost purtată dintr-un centru de plasament în altul şi şi-a purtat mereu singură de grijă.

Astăzi se antrenează pentru Olimpiada de la Londra, unde speră să obţină o medalie. O dovadă că în România încă se mai nasc legende.



„În premieră” este emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică".

Carmen Avram şi echipa ei te invită să vizitezi site-ul emisiunii: inpremiera.antena3.ro. Aici vei găsi arhiva emisiunilor marca "În premieră", precum şi detalii despre cei care îţi aduc reportaje de excepţie.

×
Subiecte în articol: In premiera legenda
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close