Antena 3 Actualitate Media Victor Ciutacu îşi schimbă cariera şi se lansează în muzică? Ascultă prima piesă hip hop a jurnalistului

Victor Ciutacu îşi schimbă cariera şi se lansează în muzică? Ascultă prima piesă hip hop a jurnalistului

de Antena3.ro    |    04 Apr 2012   •   12:54
Victor Ciutacu îşi schimbă cariera şi se lansează în muzică? Ascultă prima piesă hip hop a jurnalistului
Schimbare drastică în activitatea jurnalistului Victor Ciutacu. Realizatorul emisiunii „Vorbe Grele” a declarat în exclusivitate pentru www.antena3.ro că şi-ar putea schimba cariera.

Jurnalistul se gândeşte în mod serios la o carieră în domeniul muzical. Victor Ciutacu a precizat că este atras de hip hop, stil în care a realizat deja o piesă.

Realizatorul emisiunii „Vorbe Grele” spune că, la anul, nu va mai candida la premiile APTR, ci la premiile MTV, în cazul în care noua sa carieră va avea succes.

Sunt într-un mare dubiu. Nu ştiu ce opţiune să fac între Premiile APTR şi Premiile MTV. Dat fiind că pe zona interviului de televiziune sunt deja aureolat, mă gândesc că n-ar fi lipsit de interes să accesez şi zona hip hop. În definitiv, marile vedete de azi ale Hollywood-ului vin din Bronx şi din Harlem. Ce, Rahova n-are faţă?" a declarat jurnalistul pentru www.antena3.ro.

Vă prezentăm mai jos prima piesă hip hop cu Victor Ciutacu:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close