Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ciutacu: Nu ştiu cine conduce şi până la urmă nu e important, avem un alt scop

Victor Ciutacu: Nu ştiu cine conduce şi până la urmă nu e important, avem un alt scop

Victor Ciutacu: Nu ştiu cine conduce şi până la urmă nu e important, avem un alt scop
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   17:28

Victor Ciutacu a cedat primul în "Confruntarea Greilor": Da am şi anunţat că o să cedez primul. Am mers la pont. Am şi eu nişte limite şi dacă le depăşesc nu e bine, dar mai intru".

"Băieţii ştiu al naibii de bine să fugă, eu am şi 20 şi ceva de ani de fumat înaintea lor şi e o acţiune mişto şi mă bucur că se umple sala".

"Premierul se descurcă bine, eu credeam că e mai sedentar, dar se mişcă bine. Sare, se zbate, se agită".

"Nu ştiu cine conduce şi până la urmă nu are importanţă. Important e să iasă evenimentul şi, din ce se vede până acum, aşa pare", a adăugat Victor Ciutacu.

Realizatorul emisiunii "Vorbe Grele" a ţinut să mulţumească şi personalităţilor care au venit la meci: "Mulţumesc multitudinii de campioni mondiali, olimpici şi europeni  care au venit. Sunt nişte oameni admirabili".



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close