Antena 3 CNN Actualitate Media ?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu debutează vineri, la Antena 3

?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu debutează vineri, la Antena 3

?Vorbe Grele? cu Victor Ciutacu debutează vineri, la Antena 3
23 Sep 2010   •   10:45

Incepand cu data de 24 septembrie 2010,  in fiecare vineri de la ora 23:05, publicul fidel emisiunii ?Vorbe Grele" va putea urmari talk-show-ul lui Victor Ciutacu la Antena 3.

Asa cum declara chiar realizatorul, mutarea emisiunii la Antena 3 echivaleaza cu promovarea unei echipe de fotbal din Europa League in Champions League: ?E normal sa vrei sa evoluezi, e firesc sa vrei sa arati ce poti in cel mai performant mediu posibil. Imi place fotbalul si, facand o analogie, cred ca am promovat din Europa League in Champions League.?

Primul invitat al emisiunii va fi Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. De altfel, si in prima editie ?Vorbe Grele? difuzata la Antena 2, acum 3 ani si jumatate, tot Sorin Oprescu a fost invitat, realizatorul emisiunii mentionand ca ?e un soi de traditie?.

?Vorbe Grele? nu are structura unui talk- show obisnuit, emisiunea nu se desfasoare pe tiparul intrebari-raspunsuri, si asta deoarece Victor Ciutacu este un jurnalist dezinvolt, direct, care isi expune propriile opinii, le argumenteaza si participa activ la dezbatere, nemenajandu-si invitatii.

Emisiunea va aborda subiecte variate si va avea invitati din toate zonele de interes pentru societatea romaneasca, intr-o discutie libera,  din care telespectatorii isi vor trage singuri concluziile.

Telespectatorii pot interactiona direct cu Victor Ciutacu si invitatii sai accesand blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/vorbegrele/

×
Subiecte în articol: Vorbe Grele victor ciutacu
Parteneri
Un nou ciclon ameninţă România | Cod galben de vijelii şi grindină
x close