Antena 3 CNN Actualitate Media X Factor și-a desemnat câștigătorul. Final fabulos al sezonului

X Factor și-a desemnat câștigătorul. Final fabulos al sezonului

X Factor și-a desemnat câștigătorul. Final fabulos al sezonului
24 Dec 2016   •   00:55

UPDATE: Olga a câștigat marele premiu de 100.00 de euro, după duelul din finală cu Raul.

FINALA X FACTOR. Delia a fost ajutată să împodobească bradul. Raul și Alex au mers acasă la divă pentru a o ajuta să facă pregătirile pentru Sărbători. Cei doi finalişti au îmbrăcat bradul cântăreţei. Vinerea aceasta la „X Factor" se alege marele câștigător al celui de-al șaselea sezon. Se anunță o ediție live spectaculoasă, cu duete surpriză și multă muzică bună.

.Alex Mladin, Raul Eregep, Marcel Roşca şi Olga Verbițchi sunt cei patru finalişti.

FINALA X FACTOR. Este o săptămână plină de emoții pentru cei patru concurenți ajunși în această etapă, dar și de surprize frumoase. Și pentru că suntem în preajma Crăciunului, aceștia au parte și de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Așa se face că Delia a ținut neapărat să îi ia pe Raul și pe Alex la ea acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun. Potrivit a1.ro/xfactor, distracția a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt și a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le ușura misiunea. Mai mult decât atât, Delia și-a propus să meargă cu colindul și zilele acestea și-a luat finaliștii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

FINALA X FACTOR. Și pentru Olga, concurenta lui Carla's Dreams, surprizele sunt copleșitoare. Micuța basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei, este înconjurată de vedete care o suțin și care îi transmit mereu mesaje de încurajare, așa cum se întâmplă cu cei de la The Motans, Nicoleta Nucă sau Andreea Bălan.

FINALA X FACTOR. Marcel Roșca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiții, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay", care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook și care au venit în platoul emisiunii să-l susțină.

FINALA X FACTOR.Cea de-a treia Gală LIVE este dedicată duetelor. Vedete cunoscute de la noi vor păși pe scena „X Factor” pentru a cânta alături de cei patru finaliști. Așa se face că Alex Mladin va cânta cu Sore, Raul Eregep cu Alina Eremia, Olga Verbițchi cu Roman, solistul de la Zob și Zdub, iar Marcel Roșca cu Alin Oprea.

FINALA X FACTOR.Spectacolul va fi total atunci când pe scenă, cei patru finaliști vor cânta live alături de mentorul său. Iar imediat după se va da start vot: telespectatorii își vor putea vota favoritul prin SMS cu prenumele acestuia la 1313. Voturile celor de acasă sunt decisive pentru că după această primă sesiune de votare ultimii doi concurenți care obțin cele mai puține voturi pleacă acasă, iar cei doi care rămân vor intra la duel.

FINALA X FACTOR.Duelul aduce astfel multă emoție și trăiri intense, iar voturile telespectatorilor sunt din nou cele care vor alege marele câștigător „X Factor”. Despre cine este vorba rămâne de văzut vinerea aceasta la Antena 1, când pe scena show-ului vor mai urca pentru momente speciale și Florin Ristei sau Alina Eremia

 

×
Subiecte în articol: finala X Factor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close