Antena 3 CNN Actualitate Medicul Cornel Petreanu, moarte bizară după ce ar fi fugit de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”

Medicul Cornel Petreanu, moarte bizară după ce ar fi fugit de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”

Medicul Cornel Petreanu, unul dintre chirurgii de la Institutul ”Marius Nasta” cercetat pentru luare de mită, a murit, ieri, într-un accident extrem de ciudat, la ieșirea din Otopeni spre Ploiești.

Medicul Cornel Petreanu, moarte bizară după ce ar fi fugit de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”
de Laura Dinu    |    09 Oct 2023   •   09:00

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat în cazul medicului Cornel Petreanu, care a intrat, duminică, într-un cap de pod, pe DN 1, la ieșirea din Otopeni către Ploiești.  

Șoseaua era uscată, traficul nu era unul aglomerat, însă, după cum se poate vedea pe camerele de supraveghere, medicul circula cu viteză foarte mare. În acest caz, medicii iau în calcul inclusiv varianta unei sinucideri. Potrivit imaginilor, chirurgul nu a încercat să redreseze mașina sau să pună frână.  

"A venit dinspre București, a luat bordura și apoi capul de pod. Nicio frână, nimic, direct bubuitură și a rămas acul la 120. Când a venit ambulanța, l-au scos din mașină mort, nu mai aveau ce face", povestește un martor. 

Potrivit surselor Observator, medicul ar fi mers, dimineață, la biserica din Otopeni, alături de soția lui însărcinată. La un moment dat, acesta i-ar fi spus că lipsește 15 minute. Din păcate, nu s-a mai întors.  

"Am fost chemat pentru că a avut loc un accident și atât. Îmi pare rău și mie. Un om bun, Dumnezeu a luat un om bun", a declarat cumnatul lui Cornel Petreanu. 

"Eu cred că a fost un gest disperat, așa mă gândesc, că era o persoană extrem de echilibrată, iar faptul că dimineață intră, nu pare deloc... mda. Toată lumea, colegi de-ai lui, cu toții am rămas efectiv șocați de o astfel de veste", a mărturisit și o colegă a medicului.  

"Pe mine mă miră lucrul acesta. Deci, soția lui este însărcinată. Să fi făcut o depresie atât de severă încât să nu mai pună în balanță bune cu rele... Nu ştiu ce să zic", mai spune un coleg.  

Doctorul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul şpăgii de la Institutul "Marius Nasta" 

Cornel Petreanu era unul dintre cei mai cunoscuți medici în chirurgia toracică din România şi profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie. Pe 20 septembrie, a fost ridicat de procurorii DNA în urma unor acuzaţii extrem de grave. 

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de 50.000 de euro. 

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de: 

  • 2.355.913 lei 
  • 74.943 euro 
  • 21.300 dolari 
  • 2.120 franci elvețieni 
  • 100 lire sterline. 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close