Antena 3 CNN Actualitate Medic din București, „sedus” de o minoră și escrocat de tatăl ei. Înșelătoria l-a costat extrem de scump!

Medic din București, „sedus” de o minoră și escrocat de tatăl ei. Înșelătoria l-a costat extrem de scump!

Medic din București, „sedus” de o minoră și escrocat de tatăl ei. Înșelătoria l-a costat extrem de scump!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Mai 2017   •   18:39

Un medic din București a căzut victima unei înșelătorii puse la cale de un bărbat care a profitat de naivitatea acestuia și l-a „stors” de o sumă deloc neglijabilă: 50.000 de lei. 

Rupa Laurențiu Ionuț (24 de ani) a pus la cale o înșelătorie care a „ușurat” de bani un medic de 60 de ani de la Spitalul Parhon. Acesta a creat un cont pe Facebook, cu identitatea unei fete minore, unde a postat mesaje cu caracter matrimonial, așteptând ca cineva să pice în plasă, scrie libertatea.ro.

S-a lăsat păcălit în luna ianuarie un medic, care a intrat în vorbă cu fata minoră și, din vorbă în vorbă, s-a lăsat convins să îi dea tinerei numărul său de telefon.

În acel moment, individul care juca rolul tinerei a intrat din nou pe fir, numai că de aceasta în rolul tatălui rușinat de ispravă. Supărat, l-a sunat pe medicul căzut victimă înșelătoriei, l-a acuzat că a profitat de pe urma inocenței fetei și a început să îl șantajeze pe medic, cerându-i bani pentru a nu merge la Poliție să depună plângere.

×
Subiecte în articol: medic inselatorie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close