Antena 3 CNN Actualitate Doliu în lumea medicală! Șeful UPU de la Spitalul Ilfov a pierdut lupta cu coronavirusul

Doliu în lumea medicală! Șeful UPU de la Spitalul Ilfov a pierdut lupta cu coronavirusul

Coronavirusul mai face o victimă în rândul eroilor din linia întâi. Șeful secției Unității Primiri Urgențe a Spitalului Ilfov a murit după ce a fost infectat cu COVID.

Doliu în lumea medicală! Șeful UPU de la Spitalul Ilfov a pierdut lupta cu coronavirusul
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    25 Ian 2021   •   12:50

Medicul Gheorghe Cuculici, în vârstă de 71 de ani, a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună și jumătate la Spitalul Județean Ilfov. Anunțul a fost făcut chiar de colegii îndrăgitului medic, pe o rețea socială. 

„Medicul Gheorghe Cuculici a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună și jumătate la Spitalul Județean Ilfov. Între timp, medicul a fost externat, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost internat din nou la secția de Terapie Intensivă. Din păcate, boala i-a afectat atât de tare plămânii, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața”, au scris colegii acestuia pe Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov. Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor!”, scrie în mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Este multă durere atât în rândul familiei medicului, cât și în rândul medicilor de la spitalul unde acesta își desfășura activitatea. Colegii lui mărturiseau că Unitatea de Primiri Urgențe a fost viața și sufletul medicului. 

De la începutul pandemiei, zeci de cadre medicale și-au pierdut viața, răpuse de coronavirus. 

×
Subiecte în articol: gheorghe cuculici
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close