Antena 3 CNN Actualitate Un medic din Iaşi este acuzat că şi-a cazat părinţii în spital timp de trei ani

Un medic din Iaşi este acuzat că şi-a cazat părinţii în spital timp de trei ani

Un medic de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi este acuzat că s-a folosit de resursele spitalului şi şi-a cazat părinţii, timp de trei ani, în spital. Conducerea unităţii medicale a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

Un medic din Iaşi este acuzat că şi-a cazat părinţii în spital timp de trei ani
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2022   •   20:13

Surse din spital susţin că tatăl medicului acuzat este imobilizat la pat de mai mulţi, iar în ultimii ani a fost îngrijit constant în cadrul Secţiei de Dermatologie.

Iniţial, bărbatul era adus pentru perioade de câteva săptămâni, însă în ultima vreme acesta stă în permanenţă într-o rezervă unde este monitorizat de personalul medical.

Contactată telefonic, prof. dr. Laura Solovăstru a catalogat informaţiile drept exagerate, însă a confirmat că tatăl său a fost internat în mai multe rânduri în secţie motivând că suferă de o afecţiune dermatologică.

Conducerea spitalului a verificat registrele şi a descoperit că părinţii medicului figurează cu multiple perioade de spitalizare, începând cu anul 2018, respectiv 2019. Astfel, conducerea a decis constituirea unei comisii care să cerceteze cazul.

×
Subiecte în articol: spital Iași
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close