Antena 3 CNN Actualitate Medic român din America, avertisment: În România, foarte multe teste COVID se fac prost! Numărul de infecţii va exploda

Medic român din America, avertisment: În România, foarte multe teste COVID se fac prost! Numărul de infecţii va exploda

Un medic român din Statele Unite spune că la noi în ţară, testele COVID nu se fac în mod corect. 

Medic român din America, avertisment: În România, foarte multe teste COVID se fac prost! Numărul de infecţii va exploda
Sursa foto: Captura video
de Milena Niță    |    15 Oct 2020   •   11:30

Acesta a postat un videoclip în care explică detaliat modul în care medicii trebuie să extragă probele necesare testării. 

Specialistul vine cu un avertisment şi spune că dacă se va continua în acest fel, în următoarele luni, numărul de cazuri de COVID-19 va creşte exponenţial. 

Dr. Alexie, despre cum se face corect testul COVID

"Am impresia că în România, foarte multe dintre testele COVID se fac prost, nu se fac cum trebuie.

Partea cu bumbac trebuie să ajungă în nazofaringe, în spatele nasului şi în loc să mergem în sus, prin nas, trebuie să mergem orizontal.

Avertisment din America: Nu testaţi corect de COVID!

Trebuie neapărat să faceţi testul corect, uitaţi-vă la dimensiune, pentru că altfel, foarte mulţi din pacienţii cu infecţie vor sta fals-negativ, vor zice că nu sunt infectaţi şi vor continua să propage infecţia.

Dr. Alexie: Numărul de infecţii va exploda exponenţial în România în următoarele luni

Asltfel, numărul de infecţii va exploda exponenţial în România în următoarele luni", a tras atenţia dr. Ion Alexie, aflat acum la Las Vegas.

Specialist în boli infecţioase, medicul Ion Alexie este plecat din 1987 în State. El a fost medicul lui Michael Jackson și al lui Mihai Neşu.

COVID în România

Miercuri, noile cazuri de coronavirus au depășit în România, în ultimele 24 de ore, 4.000. Au fost înregistrate 4.016 bolnavi, 66 de decese noi și 686 persoane internate la ATI. Capitala conduce la numărul de infectări.

Până miercuri, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 5.601 de morţi din această cauză.

×
Subiecte în articol: ion alexie test coronavirus
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close