Antena 3 CNN Actualitate Medic şi asistentă de pe ambulanţă, agresaţi de un pacient

Medic şi asistentă de pe ambulanţă, agresaţi de un pacient

Medic şi asistentă de pe ambulanţă, agresaţi de un pacient
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Aug 2010   •   12:41

Un medic şi o asistentă de pe ambulanţă au fost bătuţi de un pacient pe care îl transportau la spital. Incidentul a avut loc sâmbătă noapte în judeţul Vaslui. La un moment dat, pacientul a devenit violent, a rupt cabluri şi a distrus aparatura medicală din ambulanţă.

Echipajul Ambulanţei a fost solicitat pentru a acorda ajutor medical unui bărbat de 55 de ani, despre care se ştia că a căzut dintr-o căruţă. Ajunşi la faţa locului, medicii au stabilit că de fapt pacientul fusese agresat în cadrul unui conflict în familie. L-au urcat în Salvare pentru a-l duce la spitalul din Bârlad.

După un sfert de oră, însă, pacientul a devenit agresiv, a rupt cablurile de la targă şi i-a lovit pe medic şi asistentă.

La locul incidentului au sosit imediat două echipaje de poliţie care l-au imobilizat pe agresor. El a fost sedat şi dus la spital. Pacientul agresiv va răspunde în instanţă pentru faptele sale.

Un incident similar a avut loc în urmă cu câteva zile la Timişoara, unde doi angajaţi ai SMURD au fost înjuraţi şi la un pas de a fi înjunghiaţi de unul dintre pacienţii care aveau nevoie de îngrijiri.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: ambulanta agresiune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close