Antena 3 CNN Actualitate Medicii din Cluj au reuşit să scoată din corpul unui hunedorean o lamă de cuţit care se afla acolo de 7 ani

Medicii din Cluj au reuşit să scoată din corpul unui hunedorean o lamă de cuţit care se afla acolo de 7 ani

Medicii din Cluj au reuşit să scoată din corpul unui hunedorean o lamă de cuţit care se afla acolo de 7 ani
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Aug 2010   •   23:11

După trei intervenţii chirurgicale, medicii din Cluj au reuşit să scoată o lamă de cuţit care se afla de şapte ani în corpul unui hunedorean. Bărbatul, pe nume Viorel Negrilă, a fost operat de mai multe ori în ultimele şase luni, însă fără succes.

"Prima oară am fost operat la Spitalul Militar din Cluj. Medicul a rupt o parte din lamă şi vârful a rămas în continuare în mine, pentru că era înfipt în os. A urmat o a doua intervenţie chirurgicală, la mijlocul lunii aprilie, făcută la acelaşi spital, însă nu au reuşit să îmi scoată toată lama. Între timp, medicul s-a pensionat şi nimeni de acolo nu a mai vrut să mă opereze. Am luat spitalele la rând şi până la urmă am găsit un medic foarte bun la Spitalul CFR din Cluj, care m-a operat şi după două zile am şi fost externat din spital. Acum îmi voi lua viaţa de la capăt", a declarat, joi, Viorel Negrilă, pentru Mediafax.

Hunedoreanul a fost înjunghiat în umărul stâng în anul 2003. Autorul atacului a fost un prieten de-al victimei, iar incidentul s-a petrecut în timp ce stăteau de vorbă la un pahar de vin. Persoana care l-a înjunghiat a decedat între timp.

Imediat după incident, Viorel Negrilă a mers la Spitalul Judeţean din Deva, unde a spus ce i s-a întâmplat şi a cerut să fie consultat. Potrivit hunedoreanului, medicii de acolo l-au cusut la umăr, însă fără a-i face vreo radiografie.

De-a lungul anilor, bărbatul a simţit înţepături în spate, în ochi şi în coloană. A fost "nevoie" de un accident de motocicletă pentru ca medicii să descopere lama de cuţit.

"În decembrie 2009, am avut un accident de motocicletă şi m-am accidentat la genunchi. La spitalul din Deva mi-au făcut un film la picior, dar şi în partea superioară a corpului. Asistenta care mi-a făcut radiografia m-a întrebat dacă purtam un cuţit în buzunar când mi-am făcut radiografiile şi astfel am descoperit că am în corp lama cuţitului", spunea atunci Negrilă, citat de sursa precizată.

Colegiul Medicilor a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea cum a fost posibil ca medicii să nu observe timp de şapte ani că bărbatul avea o lamă de cuţit în corp. Totodată, poliţiştii desfăşoară, în paralel, propriile cercetări în acest caz.

Antena3.ro


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close