Antena 3 CNN Actualitate Medicii legişti despre deţinutul mort în sediul Poliţiei: A avut o moarte violentă

Medicii legişti despre deţinutul mort în sediul Poliţiei: A avut o moarte violentă

Medicii legişti despre deţinutul mort în sediul Poliţiei: A avut o moarte violentă
Sursa foto: Foto: pinewswire.net
de M.Z.    |    20 Oct 2011   •   14:22

Medicii legişti au stabilit că deţinutul decedat miercuri în arestul Secţiei 7 de Poliţie din Capitală a avut o moarte violentă. Bărbatul avea lovituri pe membre şi în zona toracelui. Procurorii nu au precizat de când datează urmele de violenţă.

Reprezentanţii Parchetului vor susţine o declaraţie de presă în jurul orei 15.00. Antena 3 va transmite declaraţiile.

Bărbatul aflat în arestul Secţiei 7 din Capitală era reţinut pentru furt calificat. Rudele acestuia s-au strâns în faţa secţiei şi i-au acuzat pe poliţişti că bărbatul a murit din cauza bătăilor primite în arest. Poliţiştii au negat toate acuzaţiile.

Omul, în vârstă de 38 de ani, le-a spus poliţiştilor că se simte rău. Aceştia au remarcat că bărbatul este palid şi au chemat un echipaj SMURD, dar acesta a murit până la venirea medicilor şi nu a mai putut fi resuscitat.

"Am sunat avocatul şi i-am spus că e ceva în neregulă. În condiţii normale, ar fi venit la vizită. Deci în condiţii normale. Era bătut şi nu l-au lăsat. Eu l-am mai văzut la Parchet, avea sânge pe cămaşă, picioarele erau ologite, abia l-au coborât din maşină, deci se vedea clar că este bătut" susţine soţia bărbatului.

Un vecin susţine povestea rudelor celui decedat. Ba chiar spune că, la rândul lui, a fost bătut tot de poliţiştii de la Secţia 7.

Bărbatul care a murit avea 38 de ani şi era cercetat pentru furt calificat. Trupul său a fost dus la morgă, iar joi medicii legişti vor stabili în ce împrejurări a murit.

×
Subiecte în articol: detinut mort lovituri medici legisti
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close