Antena 3 CNN Actualitate Medicii legişti, şocaţi de modul în care a fost sfâşiată de câini femeia din Capitală

Medicii legişti, şocaţi de modul în care a fost sfâşiată de câini femeia din Capitală

Medicii legişti, şocaţi de modul în care a fost sfâşiată de câini femeia din Capitală
Sursa foto: Foto: Antena 3
31 Ian 2011   •   23:05

Chinurile prin care a trecut femeia ucisă săptămîna trecută de maidanezi i-a şocat pînă şi pe medicii legişti. Oameni încercaţi, aceştia spun că nu au găsit niciun centimetru pătrat de piele neatinsă de colţii cîinilor. A fost mîncată de vie, iar medicii susţin că moartea a fost una violentă. După acest caz extrem, municipalitatea a anunţat că va construi cel mai mare adăpost din Europa, în care să încapă cel puţin 20 de mii de câini.

Deşi au văzut multe la viaţa lor, medicii legişti care au făcut necropsia femeii muşcate de cîini, au rămas şocaţi de starea în care arăta corpul acesteia.
 
Practic, femeia n-a avut nicio şansă. Victima a fost înmormîntată astăzi într-un cimitir din Bucureşti. Doar cîţiva colegi au fost de faţă.

Taniuşa Statchievici era angajată la o firmă de reciclare a deşeurilor iar în dimineaţa în care a fost atacată de cîini, se ducea să verifice un container.

Moartea femeii a obligat primăria să găsească o variantă prin care să golească capitala de haitele de cîini. Soluţia găsită este crearea unui adăpost uriaş care va fi amenajat la Fundulea pe un teren de 14 hectare.
 
În noul adăpost vor putea fi îngrijiţi cel puţin 20 de mii de cîini.  În plus, şefii autorităţii pentru supravegherea animalelor vor să folosească şi grajdurile fostei ferme Fundulea, părăsite acum.

În afară de cai şi cîini, primăria capitalei vrea să aducă şi zece mii de pisici strînse de pe străzile Bucureştiului. Numai pentru hrana animalelor, primăria va plăti în fiecare lună peste 200 de mii de euro.




×
Subiecte în articol: medici legisti
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close