Antena 3 CNN Actualitate Medicii Spitalului Judeţean Reşiţa, acuzaţi de malpraxis de familia unei femei care a murit după naştere

Medicii Spitalului Judeţean Reşiţa, acuzaţi de malpraxis de familia unei femei care a murit după naştere

Medicii Spitalului Judeţean Reşiţa, acuzaţi de malpraxis de familia unei femei care a murit după naştere
de M.T.    |    21 Mar 2014   •   07:50

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean Reşiţa.

O tânără a murit după ce a născut, iar familia dă vina pe medici pentru tragedie.

Femeia de 34 de ani se simţea bine după ce a adus pe lume copilul. Câteva zile mai târziu însă, a început să aibă dureri abdominale.

Soţul femeii susţine că medicii i-au dat doar un algocalmin şi au lăsat-o să moară. Conducerea maternităţii din Reşiţa face o anchetă ca să stabilească dacă femeia putea fi salvată.

Tânăra a mai rămas în spital după ce a născut pentru că bebeluşul făcuse o infecţie urinară. La rândul ei, femeia a început să se simtă rău şi a fost tratată de medicul ei curant.

Durerile nu au încetat însă şi femeia s-a simţit din ce în ce mai rău. A făcut stop cardio respirator şi medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Conducerea Spitalului judeţean de Urgenţă din Reşiţa a deschis o anchetă internă ca să stabilească dacă medicii care s-au ocupat de caz poartă vreo vină pentru moartea femeii.

Familia tinerei a făcut plângere la Colegiul Medicilor şi aşteaptă rezultul anchetei. Tânăra mamă era la a doua naştere prin cezariană şi mai avea acasă un copil de un an şi trei luni.

×
Subiecte în articol: Reşiţa malpraxis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close