Antena 3 CNN Actualitate Medicul Alexandru Ciocâlteu recunoaşte: „Acuzaţiile procurorilor sunt adevărate în totalitate. Pot fi considerat vinovat de luare de mită”

Medicul Alexandru Ciocâlteu recunoaşte: „Acuzaţiile procurorilor sunt adevărate în totalitate. Pot fi considerat vinovat de luare de mită”

Medicul Alexandru Ciocâlteu recunoaşte: „Acuzaţiile procurorilor sunt adevărate în totalitate. Pot fi considerat vinovat de luare de mită”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Aug 2016   •   19:09

Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti, recunoaşte parţial acuzaţiile procurorilor. Acesta a declarat pentru Antena 3 că a primit sponsorizări ca să participe la congrese sau să-şi cumpere cărţi de specialitate.

„Sunt două inadvertenţe, una legată de sumă. Este de 510 000 de lei, nu euro şi doi nu e vorba de case, ci de o casă care este un apartament, care s-a dorit să fie folosit ca şi asigurare pentru DNA, neacoperind suma, de aceea mi s-au blocat şi conturile. (…) În ultimul an am câştigat 200.000 de lei lucrând ca persoana fizică în trei locuri, dar în aceeaşi perioadă am făcut şi un infarct. (…) Justiţia s-a purtat corect cu mine. Pâna acum eu nu am avut de-a face cu justiţia. Nu este vorba de medicamente sau de alte afaceri subterane. Nu ştiu de ce am primit aceşti bani, dar şi pentru a fi ajutat când vreau să plec la un congres sau să cumpăr o carte medicală, în domeniul meu costă între 500 şi 1000 de euro. Sunt acuzat de primire de foloase necuvenite, de luare de mită. Am recunoscut acest lucru total nu parţial. Am acceptat nişte sume de bani care pot fi considerate mită şi pot fi considerat vinovat. (…)”, a declarat medicul Alexandru Ciocâlteu, la Antena 3, în emsiunea La Ordinea Zilei.

 

×
Subiecte în articol: luare de mita procurorii DNA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close