Antena 3 CNN Actualitate Medicul cardiolog din Braşov, acuzat de pedofilie, a fost arestat pentru 29 de zile, alături de alte cinci persoane

Medicul cardiolog din Braşov, acuzat de pedofilie, a fost arestat pentru 29 de zile, alături de alte cinci persoane

Medicul cardiolog din Braşov, acuzat de pedofilie, a fost arestat pentru 29 de zile, alături de alte cinci persoane
de O.P.    |    10 Apr 2012   •   10:18
Scandalul sexual de la Braşov ia amploare. Medicul cardiolog şi celelalte cinci persoane din dosar, acuzate de raporturi sexuale cu minori şi proxenetism, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Anchetatorii spun că medicul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi băieţi minori aflaţi sub tratament.

Vă reamintim că orgiile se petreceau în localul unui om de afaceri din oraş, unde băieţii erau obligaţi să se prostitueze. Procurorii DIICOT au percheziţionat 8 locuinţe din Braşov, care aparţin membrilor reţelei de proxeneţi pedofili.
11 persoane au fost audiate, iar 7 suspecţi au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore, iar marţi dimineaţă au primit mandate de arestare.

Un alt membru important al reţelei era câştigătorul concursului Miss Travesti România 2010. Dana de Kronstadt este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi minori. Liderul grupării de pedofili este un om de afaceri care deţine un local în Braşov. Acolo erau duşi copiii pentru a se prostitua.

Victimele homosexualilor sunt în majoritate copii săraci, din orfelinate, care erau ademeniţi cu bani.

Poliţiştii au adunat probe împotriva grupării timp de 3 luni de zile, însă anchetatorii spun că este foarte probabil ca activitatea acestora să fi început mai demult.









×
Subiecte în articol: DIICOT prostitutie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close