Antena 3 CNN Actualitate Medicul Ciuhodaru, după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență. La ce sunt expuse femeile după naștere

Medicul Ciuhodaru, după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență. La ce sunt expuse femeile după naștere

Medicul Ciuhodaru, după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență. La ce sunt expuse femeile după naștere
Sursa foto: Foto: Tudor Ciuhodaru Facebook
21 Mar 2019   •   11:43

La doar câteva zile după ce a născut, Andreea Bălan a fost operată de urgență, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Artista s-a speriat teribil și, în mijlocul nopții, a ajuns la clinica unde a născut cel de-al doilea copil.

Medicii au descoperit că s-au format niște hematoame sub operația pe care a suferit-o când a născut, motiv pentru care s-a intervenit urgent, fiind nevoie de încă o intervenție chirurgicală.

Medicul Tudor Ciuhodaru a explicat riscurile la care sunt expuse femeile după naștere și complicațiile prin care a trecut Andreea Bălan.

”Să nu uităm că există pericol și la nașterea naturală, cu atât mai mult când vorbim de o operație de cezariană, care e o intervenție chirurgicală complexă, iar în perioada imediat următoare ar trebui să fie făcută o simplă monitorizare. Complicațiile de tip hemoragic nu sunt o surpriză, sunt destul de frecvente, iar de aceea trebuie îngrijită cu foarte multă atenție plaga operatorie. În afară de regulile de igienă strictă, de curățarea cu betadină, de urmărirea cu mare atenție a fenomenului inflamatoriu în acea zonă, se poate întâmpla acest hematom, care necesită o intervenție de urgență”, a declarat Ciuhodariu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Andreea Balan operatie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close