Medicul filmat în timp ce dădea bani unui pacient: "Mă simt profund jignită şi terfelită în acest MIC scandal"

de D.D.    |    15 Mai 2013   •   22:40
Medicul filmat în timp ce dădea bani unui pacient: "Mă simt profund jignită şi terfelită în acest MIC scandal"

Un caz uluitor care s-a petrecut într-un spital din Bucureşti a fost prezentat astăzi de Antena 3. Un medic a dat două mii de lei părinţilor unui copil operat de trei ori, în patru zile. După ce familia băiatului a cerut explicaţii pentru posibile erori medicale şi a ameninţat că va face plângere la Colegiul Medicilor, doctorul care s-a ocupat de caz a dat familiei un plic cu bani. Ciudata tranzacţie a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Urmăriţi ÎN DIRECT emisiunea Sinteza Zilei

Părinţii copilului, Liana şi Mihai Madoşe, au povestit în direct la Sinteza Zilei calvarul prin care a trecut micuţul. Potrivit acestora, copilul s-a confruntat cu dureri groaznice şi cu probleme grave de sănătate, după ce medicul a uitat pansamentul în colon.


Medicul acuzat, Toli Pătrăncuş, a acordat o serie de declaraţii pe marginea acestui subiect, în cadrul emsiunii Sinteza Zilei.

"Mă simt profund jignită şi terfelită în acest mic scandal. Le-am explicat, începând de joi, că acestea sunt complicaţiile. Vorbim despre megacolon congenital, o boală rar întâlnită. Procedeul pe care l-am făcut micuţului este un procedeu care, în România, s-a introdus de câţiva ani" a spus medicul.

Referitor la suma de bani pe care le-a dat-o părinţilor, medicul a spus: "Nu este primul copil pe care îl ajut".

 

ExitPOLL
Parteneri
x close