Antena 3 CNN Actualitate Medicul Monica Pop a găsit soluția pentru epidemia de gripă

Medicul Monica Pop a găsit soluția pentru epidemia de gripă

Monica Pop afirmă că a găsit o soluție pentru această perioadă în care gripa face tot mai multe victime.

Medicul Monica Pop a găsit soluția pentru epidemia de gripă
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
31 Ian 2020   •   22:31

Medicul spune că ar trebui să se înființeze cabinete de permanență în policlinici pentru a fi evitată aglomerarea spitalelor de urgență.

„S-A GINDIT CINEVA?!

IN TIMPUL EPIDEMIILOR, ar trebui ORGANIZATE IN POLICLINICI CABINETE de PERMANENTA PE SECTOARE, cu medici (de familie, pediatri, internisti, infectionisti)și asistenti!

La camerele de gardâ din spitale e „omor”

Daca nu se vrea ca numarul pacientilor cu gripa sa se multiplice necontrolat, ar trebui puncte de permanenta.In unele policlinici, unde oricum e „închis” noptile si de vineri pîna luni.Altfel, la camerele de gardâ din spitale e „omor” iar riscul de contaminare e foarte mare pentru cei care nu au virusul.
Trebuie o alocatie bugetara specială pentru asa ceva

E un sacrificiu si un eroism, dar, asta ne e meseria! Cu recuperarea orelor lucrate in plus și/sau cu plata! Trebuie o alocatie bugetara specială pentru asa ceva! Oricum ar costa mai putin decit spitalizarea si tratamentul unui numar foarte mare de pacienti! Si, SE POATE!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina de de Facebook.

Un elev de clasa a şasea a murit răpus de gripă în trei zile. Părinţii l-au dus la spital, unde medicii i-au prescris tratament şi l-au trimis acasă. La scurt timp, copilul a ajuns din nou la Urgenţe, în stare critică.
Luni, mama copilului i-a anunțat pe cei grupul de Whatsapp al clasei că băiatul urmează să lipsească toată săptămâna de la școală, pentru că a fost diagnosticat cu faringită acută, scrie observator.tv.

Acesta ar fi fost diagnosticul și atât știe școala despre starea copilului.

×
Subiecte în articol: Monica Pop gripa
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close