Antena 3 CNN Actualitate Medicul Monica Pop, despre bolnavii cu afecţiuni psihice: „Am avut un pacient care și-a scos un ochi din senin. Acest lucru putea să-l facă oricui”

Medicul Monica Pop, despre bolnavii cu afecţiuni psihice: „Am avut un pacient care și-a scos un ochi din senin. Acest lucru putea să-l facă oricui”

Medicul Monica Pop, despre bolnavii cu afecţiuni psihice: „Am avut un pacient care și-a scos un ochi din senin. Acest lucru putea să-l facă oricui”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    23 Apr 2018   •   23:22

Au fost scene terifiante în una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei. Un bărbat cu probleme psihice a fost filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie pe străzile din Centrul Istoric. Îngroziţi, turiştii şi trecătorii au fugit din calea tânărului de 31 de ani.

O patrulă a Poliţiei Locale l-a urmărit, iar în câteva minute oamenii legii l-au pus la pământ şi l-au încătuşat.

Se pare că problemele bărbatului sunt mai vechi şi chiar ar fi fost internat de două ori într-un spital de specialitate. Ar fi trebuit să urmeze un tratament, însă, în ultima perioadă nu şi-a luat pastilele, spune mama lui.

„E foarte greu de gestionat situația. Sunt mulți bolnavi”, a opinat medicul Monica Pop, luni seară, la emisiunea „Sinteza Zilei”.

„Unii își produc leziuni, noi am avut un pacient care și-a scos un ochi din senin. Acest lucru putea să-l facă oricui. Se vede clar din comportamentul unora că au probleme psihice. Sunt medici puțin și legislația e extrem de permisivă pentru asemenea oameni”, a mai spus medicul.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close