Antena 3 CNN Actualitate Un medic de 46 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din gardă. Colegii susţin că suprasolicitarea la muncă e de vină

Un medic de 46 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din gardă. Colegii susţin că suprasolicitarea la muncă e de vină

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa a murit în urma unui infarct şi nu a putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de colegii săi.

Un medic de 46 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din gardă. Colegii susţin că suprasolicitarea la muncă e de vină
Sursa foto: realitateadorohoiana.ro
de Silvia Preda    |    07 Ian 2022   •   20:19

Ovidiu Nicolae Alexa era şeful Compartimentului Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. Acesta a decedat, vineri, după ce s-a întors de la serviciu, moartea lui, la vârsta de 46 de ani, fiind pusă pe seama suprasolicitării profesionale.

„A fost un om deosebit. A muncit enorm pentru spital, pentru pacienți, a salvat sute de vieți. Din păcate el s-a pierdut și din cauza muncii, a stresului de zi cu zi.

Decesul colegului nostru este o dovadă în plus a stresului și epuizării personalului medical în această perioadă. Din păcate, inima unor colegi cedează.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, managerul Spitalului Municipal Dorohoi, medicul Valerian Andrieș.

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa a murit. "Din păcate, inima unor colegi cedează"

Ovidiu Nicolae Alexa era medic coordonator la Compartimentul Primire Urgenţe. 

Medicul Ovidiu Alexa era angajat al Spitalului Municipal Dorohoi de aproximativ 12 ani.

×
Subiecte în articol: Ovidiu Nicolae Alexa Botoșani
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close