Antena 3 CNN Actualitate Medicul Trancă, acuzat că ar fi violat şi împins o minoră peste balcon, achitat (VIDEO)

Medicul Trancă, acuzat că ar fi violat şi împins o minoră peste balcon, achitat (VIDEO)

Medicul Trancă, acuzat că ar fi violat şi împins o minoră peste balcon, achitat (VIDEO)
Sursa foto: tranca
02 Mar 2010   •   19:15

Răsturnare de situaţie în telenovela Andreea Mocanu-doctorul Trancă. Judecătorii l-au achitat pe Răzvan Trancă de acuzaţiile de viol şi tentativă de omor. Probele au arătat că au avut o relaţie de amor, dar nu au dovedit violul. Deşi este achitat de orice acuzaţie, medicul nu se poate întoarce la spital. I-a fost suspendat dreptul de a profesa.

Decizia vine la un an după ce Tribunalul Bucureşti a decis să-l condamne pe Răzvan Trancă la patru ani cu suspendare pentru viol. În plus, medicul trebuia să-i plătească pacientei sale 50.000 de lei daune morale. Ambii au contestat decizia.

Marţi, Andreea Mocanu nu a mai obţinut nici măcar daunele morale. Magistraţii au considerat că Răzvan Trancă este complet nevinovat. Trei ani a durat procesul, timp în care s-au folosit toate mijloacele de probă. Răzvan Trancă nu a reuşit să treacă testul cu detectorul de minciuni.

Doctorul Trancă a spus sus şi tare, la fiecare înfăţişare, că a iubit-o pe Andreea Mocanu şi că a fost o relaţie sinceră. Nu a existat un viol şi nu a împins-o peste balcon de la etajul şapte. A fost susţinut şi de soţia sa, care i-a fost alături în faţa judecătorilor. Aşa a reuşit să-i convingă pe magistraţi că este nevinovat.

Omul a izbucnit în lacrimi când a aflat vestea. De trei ani de zile nu a mai intrat în sala de operaţie. Colegiul Medicilor i-a interzis asta având în vedere că a avut o relaţie cu o minoră, pacientă a spitalului.

Magistraţii au decis ca toate cheltuielile de judecată să fie achitate de Andreea Mocanu.



Andreea Mocanu a declarat la Antena 1 că este foarte dezamăgită de rezultatul procesului. Tânăra spune că nu a mai vorbit cu medicul de trei ani şi că îl urăşte. Ea consideră că singura pedeapsă justă în acest caz ar fi închisoarea.



Observator

×
Subiecte în articol: achitat medic viol minora
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close