Antena 3 Actualitate Medicul Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara în vârstă de 16 ani

Medicul Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara în vârstă de 16 ani

de Gabriel Dano    |    23 Mai 2021   •   13:05
Medicul Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat verișoara în vârstă de 16 ani
Sursa foto: Hepta

Medicul Valeriu Gheorghiță participă, în calitate de voluntar, la campania de imunizare desfășurată, duminică, în localitatea natală din județul Argeș. Cu aceasta ocazie, Valeriu Gheorghiță a vaccinat-o pe verișoara sa, în vârstă de 16 ani.

În localitatea în care a copilărit, Valeriu Gheorghiță îi vaccinează și pe alți locuitori care doresc acest lucru, fără programare.

„Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță a vaccinat astăzi în comuna Izvoru din judetul Argeș, locul său natal. Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități. Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze”, au anunțat reprezentanții campaniei de vaccinare pe pagina ROVaccinare.

Activitatea centrului deschis la Izvoru va continua și în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze o pot face în intervalul orar 08.00-20.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close