Antena 3 Actualitate Meditaţii online: Temele la matematică, rezolvate de un profesor pe internet (VIDEO)

Meditaţii online: Temele la matematică, rezolvate de un profesor pe internet (VIDEO)

15 Ian 2010   •   23:33
Meditaţii online: Temele la matematică, rezolvate de un profesor pe internet (VIDEO)
Sursa foto: teme

Şedinţele de meditaţii s-au mutat şi pe internet. Temele sau probleme dificile la matematică ţi le poate rezolva un profesoar pe internet. Trimiţi exerciţiile, pui banii într-un cont bancar şi în cel mult 48 de ore, primeşti pe mail soluţia dar şi explicaţia amănunţită a problemelor.

Un calculator, internet şi câţiva bani puşi deoparte. E tot ceea ce îi trebuie elevului ca să rezolve o problemă. Trimite exerciţiul scanat sau scris prin email, plăteşte taxa la bancă şi în câteva ore primeşte răspunsul.

Dacă o şedinţă la matematică costa în medie 50 de lei, pentru 15 probleme rezolvate pe mail în 24 de ore daţi între 10 şi 30 de lei. Unii profesori spun că meditaţiile online nu au aceeaşi eficienţă ca cele obişnuite.

Profesorul de matematică online rezolvă orice problemă până la a opta. Veniturile lor se rotunjesc mai ales spre sfârşitul semestrelor când câştigă şi câteva sute de lei pe săptămână.Observator


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close