Antena 3 Actualitate Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat! Reprezintă un pericol pentru sănătate

Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat! Reprezintă un pericol pentru sănătate

de Laura Dinu    |    03 Aug 2021   •   13:48
Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat! Reprezintă un pericol pentru sănătate

Rețeaua comercială Mega Image retrage mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, din cauza utilizării peste limitele legale a oxidului de etilenă.

În cazul Milka, înghețată ministick, este vorba de loturile MI1135 și MI1136 cu termenul de valabilitate 31.05.2023.

În cazul KitKat înghețată pe băț, este vorba de lotul PL1048, cu termen de valabilitate 28.02.2023.

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându-se rezultate necorespunzătoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilena. Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Mega Image solicită clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și îi roagă să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată de 16.08.2021.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close