Antena 3 CNN Actualitate Mehedinţi. Afacerist înjunghiat a doua oară în patru luni. Agresorul s-a predat de frică

Mehedinţi. Afacerist înjunghiat a doua oară în patru luni. Agresorul s-a predat de frică

Mehedinţi. Afacerist înjunghiat a doua oară în patru luni. Agresorul s-a predat de frică
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Oct 2010   •   11:14

Un om de afaceri din Mehedinţi a fost înjunghiat vineri, după ce în urmă cu patru luni i s-a întâmplat acelaşi lucru. Agresorul s-a dus apoi la poliţie şi, de frică, s-a predat. Omul de afaceri a fost adus la un spital din Bucureşti, unde a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul va fi prezentat sâmbătă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. El va fi judecat pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Totul s-a petrecut într-un local din Drobeta Turnu Severin. Gigi Epuran urma să se întâlnească cu un partener de afaceri. După ce a intrat în bar, bărbatul a fost înjunghiat de două ori de un tânăr.

De frică, agresorul s-a predat poliţiei.

Starea omului de afaceri s-a agravat, aşa că medicii l-au trimis la o clinică din Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Bărbatul a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să-şi petreacă următorii 10 ani după gratii.

Nu este prima dată când omul de faceri mehedinţean este atacat. În luna august a mai fost bătut şi tăiat în zona piciorului de trei bărbaţi, care nici până astăzi nu au fost identificaţi.

 


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close