Antena 3 CNN Actualitate Mehedinţi. Două tinere au fost reţinute pentru furtul unei bijuterii

Mehedinţi. Două tinere au fost reţinute pentru furtul unei bijuterii

Mehedinţi. Două tinere au fost reţinute pentru furtul unei bijuterii
Sursa foto: Foto: veritasindia.com
04 Aug 2012   •   19:50

Două tinere au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon.
   
Potrivit sursei citate, o minoră de 16 ani din Craiova şi M.Norica, de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, au pătruns în incinta unui magazin de bijuterii şi au sustras un inel de aur expus într-o vitrină.
   
'În momentul în care vânzătoarea a observat acest lucru, a încercat să le împiedice pe cele două persoane să părăsească magazinul, însă acestea, prin violenţă asupra vânzătoarei, au părăsit unitatea respectivă, cu bijuteria sustrasă asupra lor. Poliţiştii au fost solicitaţi prin apelul unic de urgenţă 112 să intervină pentru prinderea acestora', a precizat Lohon.
   
Procedându-se la efectuarea de verificări şi investigaţii complexe, poliţiştii au acţionat cu operativitate, iar la scurt timp de la producerea evenimentului tinerele în cauză au fost identificate, bijuteria fiind recuperată şi restituită părţii vătămate.
   
Cele două suspecte vor fi prezentate sâmbătă după amiază Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: mehedinti bijuterie furt talharie politisti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close