Antena 3 CNN Actualitate Mehedinţi. Un tânăr a fost reţinut după ce poliţiştii au găsit 25 de grame de canabis asupra sa

Mehedinţi. Un tânăr a fost reţinut după ce poliţiştii au găsit 25 de grame de canabis asupra sa

Mehedinţi. Un tânăr a fost reţinut după ce poliţiştii au găsit 25 de grame de canabis asupra sa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2012   •   18:48

Lucrătorii formaţiunii Poliţiei Rutiere a oraşului Vînju Mare au descoperit, duminică, în maşina unui timişorean, aproximativ 25 grame de canabis.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru agenţia Agerpres că persoana în cauză a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu purta centura de siguranţă.
   
'În timp ce poliţiştii îi întocmeau procesul verbal participantul la trafic a demarat în trombă. A fost prins pe drumul comunal 121 C, pe raza localităţii Corlăţel. Întrucât existau suspiciuni cu privire la starea psiho-fizică a acestuia s-a trecut la verificarea interiorului maşinii, în torpedou poliţiştii găsind drogul respectiv', a precizat Lohon.
   
Potrivit sursei citate, cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Crimă Organizată al IPJ Mehedinţi, tânărul riscând, după finalizarea anchetei, să fie condamnat la închisoare între 2 şi 5 ani pentru comiterea infracţiunilor de consum şi de deţinere de droguri.

×
Subiecte în articol: mehedinti canabis consum
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close