Antena 3 Actualitate Melania Trump și-a modificat CV-ul, după ce inițial scrisese că a absolvit studii universitare

Melania Trump și-a modificat CV-ul, după ce inițial scrisese că a absolvit studii universitare

17 Noi 2016   •   15:12
Melania Trump și-a modificat CV-ul, după ce inițial scrisese că a absolvit studii universitare
Sursa foto: Foto: Melania Trump/Facebook

Melania Trump şi-a modificat CV-ul, după ce iniţial scrisese că a absolvit studii universitare în Slovenia. După ce presa a început să pună întrebări, ea a şters acestă menţiune, scrie NBC News și news.ro.

La începutul acestui an, soţia lui Donald Trump scria în CV-ul său de pe site-ul www.melaniatrump.com că absolvit cursuri de design şi arhitectură la o universitate neprecizată din Slovenia, ţara sa de origine. În luna aprilie, însă, revista GQ scria că fostul top-model „s-a mutat la Milano în primul an de facultate, renunţând, practic” la studii.

După aceea, semnele de întrebare în legătură cu CV-ul soției lui Trump au devenit tot mai multe.

În cele din urmă, viitoarea Primă Doamnă şi-a retras site-ul cu totul, iar cei care încearcă să îl acceseze sunt redirecţionaţi în prezent către cel al soţului ei www.trump.com. Pe acesta se află şi un CV al Melaniei Trump, potrivit căruia, însă, ea şi-a „îngheţat studiile pentru a se concentra pe cariera de model la Milano şi Paris”.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close