Antena 3 CNN Actualitate Meleşcanu: Din punctul meu de vedere, nu e nevoie de numirea unu nou director SIE înainte de alegeri

Meleşcanu: Din punctul meu de vedere, nu e nevoie de numirea unu nou director SIE înainte de alegeri

Meleşcanu: Din punctul meu de vedere, nu e nevoie de numirea unu nou director SIE înainte de alegeri
de M.T.    |    23 Sep 2014   •   12:46

Numirea unui nou director SIE înainte de alegerile prezidenţiale nu este necesară, consideră Teodor Meleşcanu, care şi-a anunţat demisia din această funcţie pentru a intra în cursa pentru Cotroceni.

Interimatul în fruntea SIE este asigurat de generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului Serviciului de Informaţii Externe, care a mai îndeplinit acest rol în 2006.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu ar trebui să numească un nou şef al SIE până la alegeri, Meleşcanu a răspuns: „Din punctul meu de vedere, dacă mă întrebaţi, strict profesional, nu este nevoie”.

Teodor Meleşcanu şi-a depus, marţi, candidatura ca independent pentru alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de Partidul Dreptăţii Sociale şi o serie de organizaţii ale societăţii civile.

Tot marţi, premierul Victor Ponta a afirmat că noul şef al SIE trebuie propus Parlamentului de către viitorul preşedinte al ţării, fiind de părere că Traian Băsescu „nu are nici un fel de legitimitate să mai propună ceva”.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close