Antena 3 Actualitate Membrii bandei de falsificatori de carduri din Craiova, în arest preventiv

Membrii bandei de falsificatori de carduri din Craiova, în arest preventiv

19 Sep 2009   •   17:43
Membrii bandei de falsificatori de carduri din Craiova, în arest preventiv
Sursa foto: Iustin Covei

Lotul Iustin Covei e in arest preventiv. Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă pentru 14 persoane, ridicate de poliţişti în urmă cu două zile şi acuzate de falsificare de carduri. Cei 14 tineri arestaţi sunt acuzaţi că fac parte dintr-o grupare organizată care se ocupa cu falsificarea de carduri. Anchetatorii i-au urmărit mai multă vreme. Convorbirile telefonice suprinse arată cu ce se ocupau tinerii.

Jean Marin Mihăilă este cel care s-a ocupat de organizarea şi finanţarea de echipe, pe care le trimitea în străinătate pentru contrafacerea cărţilor de credit. Potrivii DIICOT, sume exorbitante au fost extrase de la bancomatele din străinătate cu ajutorul cardurilor clonate.

Printre reţinuţi se numără şi Iustin Covei, zis şi Copilu, fiul unui judecător de la Curtea de Apel Craiova. Conform documentelor prezentate instanţei, acesta a fost surprins folosind două carduri false pentru a scoate bani. În plus, tânărul este acuzat de confecţionarea de dispozitive folosite la retragerea banilor din bancomate.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close