Antena 3 CNN Actualitate Membrii PRM, evacuaţi din sediul partidului. Vadim l-a ameninţat pe executorul judecătoresc

Membrii PRM, evacuaţi din sediul partidului. Vadim l-a ameninţat pe executorul judecătoresc

Membrii PRM, evacuaţi din sediul partidului. Vadim l-a ameninţat pe executorul judecătoresc
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Noi 2010   •   11:07

Membrii Partidului România Mare au fost evacuaţi din sediul partidului din strada Emile Zola. Un executor judecătoresc a ajuns la sediul PRM pentru a pune în aplicare decizia instanţei de evacuare.

"Sunt peste 5.000 de crime cu autor necunoscut şi justiţia română se ocupă de PRM şi de Vadim Tudor", a declarat preşedintele PRM care a mai spus că va trebui să poarte o discuţie seriosă cu executorul judecătoresc, „domnul Ezer” , despre caracatiţa din justiţia română.

„Mie imi pare rău. Va trebui să avem o discutie despre caracatita din justita română şi despre cei 7-8 membri ai familiei Ezer care sunt băgaţi în diverse funcţii importante. Eu ştiu despre ce o vorba. A trebuit să se întâmple un asemenea incident ca să aflăm şi noi care sunt caracatiţele ascunse care nu fac dreptate cetăţeanului”.

„Dacă unui partid parlamentar şi acum europarlamentar precum PRM i se fac asemenea porcării, va dati seama ca astia omoară oamenii cu zile”,a mai spus liderul PRM, care a adăugat că sediul PRM a fost demolat de mafia imobiliară.

„Guvernul Tăriceanu ne-a oferit acest sediu şi ne-a spus că nu este revendicat. Şi atunci l-a luat”, a precizat Corneliu Vadim Tudor.

 
 

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor evacuare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close