Antena 3 CNN Actualitate Membru PDL, cu pistolul pe masă în timpul unui proces din județul Dâmbovița

Membru PDL, cu pistolul pe masă în timpul unui proces din județul Dâmbovița

Membru PDL, cu pistolul pe masă în timpul unui proces din județul Dâmbovița
Sursa foto: Foto: bzf.ro
de N.B.    |    09 Aug 2011   •   09:54

În timp ce magistraţii îl audiau pe Dragoş Dumitru, membru PDL Târgovişte, unul dintre avocaţi a observat că acesta avea un pistol asupra sa. Bărbatul a scos arma şi a pus-o pe masa avocatului său. Până la sosirea jandarmilor în sală, şedinta a continuat însă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul s-a petrecut în timpul procesului în care Dragoş Dumitru era chemat ca martor după ce a reclamat că primarul comunei Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, i-ar fi cerut mită 100 de mii de lei. Martorii care asistau la proces au fost surprinşi când au auzit că tânărul are pistol în sala de şedinţă.

Conform martorilor, bărbatul a negat, în primă instanță, că ar avea un pistol la el. Întrebat cum a reușit să intre cu arma în incinta Tribunalului, acesta a răspuns că nu a fost controlat de nimeni.

În incinta Tribunaluilui este interzis portul armelor de orice fel, iar la intrarea principală este montat un dispozitiv de detectat metale. Bărbatul se pare însă că a intrat în Tribunal prin altă parte.

 

×
Subiecte în articol: Dambovita proces sala de judecata pistol
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close