Antena 3 CNN Actualitate Menajera lui Dincă, declaraţie la DIICOT despre victimele presupusei reţele: "Eu aveam misiunea să le..."

Menajera lui Dincă, declaraţie la DIICOT despre victimele presupusei reţele: "Eu aveam misiunea să le..."

Menajera lui Dincă, declaraţie la DIICOT despre victimele presupusei reţele: "Eu aveam misiunea să le..."
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
30 Sep 2019   •   18:39

Alexandru Cumpănaşu afirmă că avocatul lui a văzut în dosar declaraţia unei femei care susține că a fost menajera lui Gheorghe Dincă timp de două luni.

Aceasta a spus că avea misiunea de a le aranja pe victime, înainte să fie duse în Italia.

Potrivit celor spuse de Alexandru Cumpănaşu, la dosar există declaraţia unei femei care susţine că a fost menajera lui Dincă timp de doua luni. Aceasta menţionează în scris că a locuit cu "monstrul din Caracal" şi că treaba ei era să le aranjeze pe victimele inculpatului. Apoi, după ce erau rujate, fetele ar fi fost luate de fiul cel mare al lui Dincă şi duse în Italia cu acte false, potrivit SpyNews.ro.

"A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni.

Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false", a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu.

×
Parteneri
Lovitură pentru profesorii care sunt în grevă: Au dat OUG!
x close