Antena 3 Actualitate Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru

Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru

de L.D.    |    22 Feb 2012   •   17:41
Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru botosaninecenzurat.ro
UPDATE: Bărbatul de 73 de ani din Sinaia a murit la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au reuşit să-l resusciteze pe bărbat de două ori, însă la al treilea stop cardio-respirator suferit, pacientul nu a mai putut fi salvat.

Un alt bărbat din Sinaia este în comă, după ce a fost lovit de o bucată de gheaţă iar în Bacău, o elevă de 9 ani a ajuns la spital, după ce zăpada de pe şcoală a căzut peste ea.

De asemenea, zăpada de pe clădirea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj s-a prăbuşit peste un bărbat, lovindu-l în cap, pe spate, în zona bazinului, peste picioare şi în partea dorsală.

Un alt bărbat a fost internat în spital după ce a fost lovit în cap de o bucată de gheaţă căzută de pe imobilul Casei de Pensii.

Bătrânul de 73 de ani trecea pe lângă o clădire din Sinaia, în momentul în care o bucată de gheaţă s-a desprins de pe acoperiş. Omul a fost lovit direct în cap.  Bărbatul a ajuns în comă la spital, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

Eleva de 9 ani din comuna Nicolae Bălcescu, Bacău, a fost surprinsă de mormanul de zăpadă care a căzut de pe acoperişul şcolii, dar  a scăpat doar cu răni uşoare. Poliţia a deschis deja un doar penal pentru vătămare corporală.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close