Antena 3 CNN Actualitate Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru

Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru

Mersul pe stradă nu mai este sigur. Fiţi cu ochii în patru
Sursa foto: botosaninecenzurat.ro
22 Feb 2012   •   17:41
UPDATE: Bărbatul de 73 de ani din Sinaia a murit la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au reuşit să-l resusciteze pe bărbat de două ori, însă la al treilea stop cardio-respirator suferit, pacientul nu a mai putut fi salvat.

Un alt bărbat din Sinaia este în comă, după ce a fost lovit de o bucată de gheaţă iar în Bacău, o elevă de 9 ani a ajuns la spital, după ce zăpada de pe şcoală a căzut peste ea.

De asemenea, zăpada de pe clădirea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj s-a prăbuşit peste un bărbat, lovindu-l în cap, pe spate, în zona bazinului, peste picioare şi în partea dorsală.

Un alt bărbat a fost internat în spital după ce a fost lovit în cap de o bucată de gheaţă căzută de pe imobilul Casei de Pensii.

Bătrânul de 73 de ani trecea pe lângă o clădire din Sinaia, în momentul în care o bucată de gheaţă s-a desprins de pe acoperiş. Omul a fost lovit direct în cap.  Bărbatul a ajuns în comă la spital, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

Eleva de 9 ani din comuna Nicolae Bălcescu, Bacău, a fost surprinsă de mormanul de zăpadă care a căzut de pe acoperişul şcolii, dar  a scăpat doar cu răni uşoare. Poliţia a deschis deja un doar penal pentru vătămare corporală.




×
Subiecte în articol: gheata victime coma
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close