Antena 3 CNN Actualitate MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor. Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor. Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor. Cum se va circula între Crăciun şi Revelion
de O.P.    |    26 Dec 2013   •   09:53

Paisprezece trenuri de călători circulă suplimentar din 25 decembrie până în 5 ianuarie, pe rute care fac legătura între Bucureşti şi mai multe oraşe, printre care Craiova, Braşov, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Suceava şi Vatra Dornei, a anunţat CFR Călători.

"În perioada 25 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de sărbătorile de iarnă, circulă suplimentar 14 trenuri", arată CFR Călători.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava şi Vatra Dornei.

De asemenea, trenurile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane.

CFR Călători a precizat că în zilele cu trafic redus de călători, din perioada 25 decembrie - 4 ianuarie, vor fi anulate unele trenuri InterRegio şi Regio, acestea urmând să fie comunicate în staţiile de plecări/sosiri.

×
Subiecte în articol: Mersul trenurilor Crăciun revelion
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close