Antena 3 CNN Actualitate Mesajul de adio al lui Bogdan Drăghici, înainte să își dea foc și să intre în gardul Ambasadei Rusiei din București

Mesajul de adio al lui Bogdan Drăghici, înainte să își dea foc și să intre în gardul Ambasadei Rusiei din București

Bogdan Drăghici, bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti, miercuri dimineață, după ce a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a abuzat sexual fiica vitregă, a lăsat un mesaj de adio.

Mesajul de adio al lui Bogdan Drăghici, înainte să își dea foc și să intre în gardul Ambasadei Rusiei din București
Sursa foto: colaj Antena 3
de Corina Matlinschi    |    07 Apr 2022   •   12:08

Poliția a refăcut o parte din traseul de miercuri dimineață a lui Bogdan Drăghici. Bărbatul lăsat un singur mesaj de adio, trimis către fratele lui, în care i-a spus să aibă grijă de fiica lui. Din punctul polițiștilor de vedere este vorba despre o sinucidere clară.

Conform surselor din anchetă, astăzi se va efectua și autopsia. 

Bogdan Drăghici s-a urcat, miercuri dimineaţă, la volanul maşinii înmtriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie ale Jandarmeriei, Poliţiei, SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi echipaje ale Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Și-a abuzat fiica în vârstă de 10 ani

Magistraţii l-au găsit vinovat pe Bogdan Drăghici de abuz sexual asupra fiicei vitrege din cea de a doua căsătorie şi l-au condamnat la 15 ani de închisoare. Individul mai avea însă dreptul la apel.

Judecătorii au stabilit că timp de patru ani Bogdan Drăghici și-a abuzat copila care avea pe atunci doar 10 ani. De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Deşi mama a câştigat custodia exclusivă şi fiica ar fi trebuit să locuiască cu ea, bărbatul ar fi făcut tot posibil să împiedice acest lucru, timp de doi ani. O ținea pe fată cu forţa acasă la el şi nu îi permitea mamei să o vadă.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: Bogdan Drăghici
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close