Antena 3 CNN Actualitate ”Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi” Mama ucigașă de la Botoșani i-a trimis soțului un mesaj de adio

”Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi” Mama ucigașă de la Botoșani i-a trimis soțului un mesaj de adio

Mama ucigașă de la Botoșani, care s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul doi al unui motel, i-a lăsat soțului un mesaj de adio înainte de a comite fapta.

”Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi” Mama ucigașă de la Botoșani i-a trimis soțului un mesaj de adio
Sursa foto: Facebook/ Lorela Babií
de Andreea Ştefan    |    21 Aug 2023   •   09:22

O mamă tânără s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai săi de la etajul al doilea al motelului în care s-a cazat, azi-noapte, în Botoşani.

Băiețelul de 2 ani a murit, iar fratele lui, de 3 ani, a fost transportat în stare gravă, la spitalul Sfânta Maria din Iaşi.

Înainte de tragedie, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon.

”Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Citește și: "N-am vrut să le fac nimic rău!" | O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre copii a murit

Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio!”, este un fragment din mesajul transmis de mama ucigașă către soțul său.

×
Subiecte în articol: Botoșani mama
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close