Antena 3 CNN Actualitate Mesajul dureros al soției românului ucis de teroriștii din Gaza, după ce a rămas singură cu patru copii: "Gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus. Trăiesc un coşmar"

Mesajul dureros al soției românului ucis de teroriștii din Gaza, după ce a rămas singură cu patru copii: "Gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus. Trăiesc un coşmar"

Soţia lui Tal Chaimi, românul care a murit după ce a fost ținut ostatic de teroriștii din Fâșia Gaza, a transmis un mesaj plin de durere. 

Mesajul dureros al soției românului ucis de teroriștii din Gaza, după ce a rămas singură cu patru copii: "Gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus. Trăiesc un coşmar"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2023   •   11:52

În urma lui românului mort la 41 de ani, a rămas acum soția acestuia și cei trei copii ai lor - gemeni în vârstă de nouă ani și un băiețel de șase ani, potrivit Times of Israel.

"Cât de mult am sperat la un altfel de final". Sunt cuvintele grele ale Elei, cea care a aflat că Hamas i-a ucis cu sânge rece iubirea vieţii.

Erau împreună de 22 de ani. "Mai mult de jumătate din viaţa mea a fost alături de el. 

Şi nu-mi imaginez viaţa fără el. Mi-a dat tot ce aveam nevoie în viaţă, stabilitate, dragoste şi trei copii (...).

Trăiesc un coşmar. Un adevărat coşmar. Nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva, iar gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus", a continuat femeia, potrivit observatornews.ro.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mamă a trei copii şi cu al patrulea pe drum, Ela a venit la sfârşitul lunii octombrie la Bucureşti cu o singură dorinţă, aceea de a primi ajutor.

În octombrie, soția lui a venit în țară ca să ceară guvernului de la București să se implice pentru eliberarea soțului său

Ela Chaimi, soția lui Tal Chaimi, a ajuns în România în 29 octombrie 2023, în speranța că va găsi soluții pentru a-l salva pe bărbat din mâinile teroriștilor.

La sosirea pe aeroport, Ela Chaimi a transmis un mesaj emoționant pe Aeroportul Otopeni, acolo unde a spus că speră cu disperare ca autoritățile române să obțină informații despre starea soțului său.

Românul Tal Chaimi a fost răpit în ziua atacului de pe data de 7 octombrie, iar de atunci, familia sa nu a mai știut nimic de el.

Tal a fost răpit din Nir Yitzhak şi a fost ținut captiv de Hamas timp de 68 de zile. Cu doar trei luni în urmă, Tal și-a pierdut mama după o luptă cu cancerul. 

În dimineaţa zilei de 7 octombrie, Tal a ieșit din casă, a informat-o pe soţia sa că sunt teroriști în kibbutz și i-a spus să încuie ușa. Femeia a urcat la etaj, a blocat ușa cu mobilă și s-a înarmat cu un cuțit. 

Ulterior, contactul cu Tal a fost întrerupt, iar femeia şi copiii au fost salvați.

×
Subiecte în articol: Tal Chaimi Ela Chaimi
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close