Antena 3 CNN Actualitate Mesajul IGSU, în Ajun de Revelion: Dacă respectați două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!

Mesajul IGSU, în Ajun de Revelion: Dacă respectați două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență le recomandă românilor să fie precauți în noaptea de Revelion şi să respecte "două reguli simple".

Mesajul IGSU, în Ajun de Revelion: Dacă respectați două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   15:55

"A început număratoarea inversă până la noaptea dintre ani, iar noi, pompierii, avem două recomandări pentru voi: 

IGSU: Nu permiteți copiilor jocul cu petarde și artificii!

Nu neglijați respectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus! Nu permiteți copiilor jocul cu petarde și artificii! Dacă respectați cele două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!", scrie în mesajul IGSU.

Pompierii mai spun că este important ca românii să sărbătorească acasă, în familie, și să poarte mască și să păstreze distanța fizică. În ceea ce privește artificiile, pompierii le recomandă românilor să nu le utilizeze în încăperi și spații închise, balcoane, holuri de bloc și pe terase. 

Pompierii le recomandă românilor să nu dea artificii în spații închise, balcoane, holuri de bloc, terase

De asemenea, materialele pirotehnice nu trebuie aruncate în foc sau depozitate în vecinătatea surselor de încălzire și nu pot fi lăasate la îndemâna copiilor.

În noaptea Revelionului, peste 5.200 de pompieri vor asigura misiunile de prevenire și intervenție în situații de urgență, la nivel național. 
 

×
Subiecte în articol: IGSU pompieri mesaj Revelion
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close