Antena 3 CNN Actualitate Mesaj impresionant al unei mame pentru Augustin Zegrean: Cum fac să aibă şi copiii mei cu handicap o pensie aşa de mare?

Mesaj impresionant al unei mame pentru Augustin Zegrean: Cum fac să aibă şi copiii mei cu handicap o pensie aşa de mare?

Mesaj impresionant al unei mame pentru Augustin Zegrean: Cum fac să aibă şi copiii mei cu handicap o pensie aşa de mare?
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Aug 2012   •   11:59

Suma exorbitantă pe care o încasează lunar preşedintele Curţii Constituţionale pe caz de boală a stârnit revoltă şi dezamăgire în rândul oamenilor care au acelaşi handicap, dar nu şi aceleaşi drepturi financiare.

O mamă a doi copii, care a urmărit emisiunea Sinteza Zilei în care Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri despre pensia pe care o ia preşedintele CCR, a transmis un mesaj domnului Augustin Zegrean.

"Sunt mama a doi copii cu handicap de grad I şi primesc pe luna 220 Ron. Băiatul are nevoie de oxigen zilnic, am un tub de 10 litri care trebuie încărcat de minimum două ori pe lună, ceea ce înseamnă cam 260 Ron, comparativ cu cei 220 Ron.

Tinând cont de întreţinere şi de îngrijirea de zi cu zi, mâncare medicamente, plus că şi fata e aproape în aceeaşi situaţie, gândiţi-vă cum ies eu în fiecare lună din acest impas ca părinte, faţă de domnul Zegrean, care ştiţi ce salariu şi pensie şi-a făcut.

L-aş intreba: " cum ar putea să mă înveţe şi pe mine să le fac copiilor mei o aşa pensie, pentru că şi ei au tot gradul I de handicap ca dumnealui?"

Citiţi şi: DEZVĂLUIRI despre PREŞEDINTELE CCR. Zegrean posedă un certificat de handicap cu INCAPACITATE DE MUNCĂ, dar câştigă sute de milioane lunar





 

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close